PPF på en bil kan stå för olika saker beroende på sammanhanget, men vanligtvis står det för ”Paint Protection Film”.

En Paint Protection Film är en transparent film som appliceras på utsatta ytor på bilens lack, såsom motorhuv, stötfångare och dörrhandtag, för att skydda lacken mot repor, stenskott och andra yttre påverkan. PPF fungerar som en ”andningsbar” skyddande barriär som inte påverkar bilens utseende. Inget som syns men hjälper dig att slippa vita ”stenskottsluckor” på utsatta delar på bilen.

Att skydda din bil mot skador och slitage är avgörande för att bevara dess utseende och värde. En av de vanligaste formerna av skador på bilar är stenskott, som kan orsaka repor och skador på bilens lack. Men det finns ett enkelt och effektivt sätt att skydda din bil mot stenskott – genom att montera en stenskottsfilm eller PPF som det kan heta. En bra investering som lönar sig i längden.

Stenskottsfilm är en genomskinlig och självhäftande film som monterass på bilens utsatta ytor, som motorhuv, stötfångare och dörrhandtag. Filmen fungerar som en skyddande barriär som absorberar stötar och slag från små stenar, grus och andra skräp som kastas upp från vägen. ”Filmen tar smällen”.

Men varför ska du investera i en stenskottsfilm till din bil? Här är några viktiga skäl:

Skyddar bilens lack – En stenskottsfilm skyddar din bil mot stenskott, repor och andra yttre påverkan som kan skada lacken. En repfri bil höjer bilen värde när / om den ska säljas.

Minskar eventuella lackkostnader – Genom att montera en stenskottsfilm minskar du risken för stenskott och andra skador på din bil. Det är mycket billigare meden stenskottsfilm än att lacka om skadade delar.

Håller bilen renare – En stenskottsfilm hjälper till att hålla bilen renare genom att skydda den mot smuts och skräp som kan fastna på lacken. när du tvättar bilen så lossnar smutsen betydligt enklare.

Vi är professionella på montering av stenskottsfilm på din bil. Vi har monteras 100 tals bilar så vi vet vad vi gör. Vår erfarenhet och expertis gör oss till det självklara valet när det gäller att skydda din bil från repor, stenskott och andra skador.

Vi förstår att din bil är en viktig investering, och det är därför vi alltid tar vår montering av stenskottsfilm på allvar. Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din bil får den bästa möjliga skyddet.

När du väljer oss för att montera stenskottsfilm på din bil, kan du vara säker på att vi alltid kommer att göra allt vi kan för att uppnå de resultat du önskar. Vi arbetar noggrant och metodiskt för att säkerställa att varje millimeter av din bil är täckt av filmen, och att den är monterad perfekt för att undvika bubblor och ojämnheter. Välkommen som kund du också.

Comments are closed