Bromé Solfilm & PPF – Nu även skyltar, bildekor och storformatstryck i världsklass

På Bromé Solfilm & PPF har vi länge varit kända för våra högkvalitativa solfilmstjänster, men nu tar vi nästa steg och erbjuder en bredare lösning för både privatpersoner och företag. Förutom solfilm kan vi nu även producera och leverera skyltar, bildekor, bilreklam och storbildsutskrifter. Med hjälp av den senaste tekniken inom tryck och skärning kan vi garantera dig som kund produkter av absolut högsta kvalitet – snabbt och med precision.

Vår toppmoderna utrustning – Roland VG3-640 Print & Cut och Summa S Class 3 160 T-Series

För att möta dagens höga krav på kvalitet och leveranstid har vi investerat i några av marknadens mest avancerade maskiner. Dessa maskiner gör det möjligt för oss att producera en rad olika produkter med precision och hållbarhet, och de ger oss flexibiliteten att hantera både små och stora projekt.

Roland VG3-640 Print & Cut: Denna maskin är hjärtat i vår produktion när det kommer till storformatstryck. Med sin avancerade färgteknologi och stora printyta kan vi trycka på en mängd olika material – allt från vinyl och canvas till textil och papper. Tack vare TrueVIS-tekniken får vi en enastående färgåtergivning med djupa, levande färger som håller i längden. Oavsett om du behöver bildekor, skyltar eller andra stora tryckprojekt kan vi leverera skarpa detaljer och jämna övergångar i alla dina grafiska element. Med kombinerad print- och skärfunktion kan vi även erbjuda konturskurna dekaler, etiketter och fönsterdekorer – allt i ett sömlöst arbetsflöde.

Summa S Class 3 160 T-Series: När det kommer till skärprecision är denna maskin oöverträffad. Den är utrustad med den senaste True Tangential-teknologin, som ger exakt och felfri skärning även på de mest detaljerade mönstren och tjockare material. Med sin OptiCut- och FlexCut-funktion kan vi skära genom material med perfekt precision och leverera allt från bildekor och bilreklam till avancerade skyltlösningar. Denna maskin är ett kraftpaket som säkerställer att vi kan skära snabbt och noggrant, vilket ger dig som kund en produkt med perfekta kanter och minimalt med efterarbete.

Vad betyder det här för dig som kund?

Att vi har denna avancerade utrustning innebär stora fördelar för dig:

Överlägsen kvalitet: Med den senaste teknologin kan vi leverera färger som är klara, skarpa och hållbara. Oavsett om det gäller en liten fönsterdekal eller en stor skylt får du ett resultat som verkligen syns.

Snabb leverans: Tack vare den kombinerade hastigheten och precisionen i våra maskiner kan vi producera och leverera dina beställningar snabbare än många andra. Behöver du snabba lösningar? Vi har kapaciteten att möta dina deadlines utan att tumma på kvaliteten.

Flexibilitet i material och design: Vi kan skriva ut och skära på en mängd olika material, från vinyl till textil, vilket ger oss möjligheten att skapa skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Oavsett om du vill ha bilreklam, fönsterdekorer eller stora banners, kan vi anpassa både storlek och design för att matcha dina önskemål.

Kostnadseffektivitet: Vår avancerade utrustning gör det möjligt för oss att producera med hög effektivitet, vilket innebär att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi levererar produkter av högsta kvalitet.

Varför välja Bromé Solfilm & PPF för dina skyltar och bildekor?

Vi är inte bara experter på solfilm – med vår utökade tjänsteportfölj kan vi nu erbjuda en komplett lösning för dina tryckbehov. Från små detaljerade dekaler till storskaliga skyltar och fordonsdekorationer, vi har den kompetens och teknik som krävs för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi inbjuder dig att prova våra tjänster och uppleva skillnaden själv. Med Roland VG3-640 Print & Cut och Summa S Class 3 160 T-Series på vår sida kan vi säkerställa att dina projekt får en högkvalitativ och professionell finish – oavsett storlek eller komplexitet.

Kontakta oss idag för en offert eller för att diskutera ditt nästa projekt. Vi hjälper dig gärna att ta fram de bästa lösningarna för att stärka ditt varumärke och dina budskap.

Ring eller maila oss redan idag på 076 – 307 10 61
kontakt.brome@outlook.com

Comments are closed