Bromé Solfilm & PPF

Transformatorgatan 9
721 37 Västerås

Mobilnummer 076 307 10 61
kontakt.brome@outlook.com


Låt oss ta hand om din bil

Vårt företag är stolta över att vara ledande experter på att tona bildrutor med solfilm. Vi har års erfarenhet av att installera solfilm på bilar och våra tekniker är utbildade och certifierade för att ge dig det bästa resultatet.

Vi förstår vikten av att skydda dig och din bil från solens skadliga strålar. Därför använder vi endast högkvalitativa solfilmer som blockerar upp till 99% av UV-strålning och minskar värmen inne i bilen. Vårt sortiment av solfilmer kommer i olika färger och nyanser för att passa din smak och stil.

Vår stolthet är att ge dig en perfekt installation. Våra tekniker använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att solfilmerna monteras på ett noggrant sätt utan bubblor, veck eller missfärgningar. Vi är så säkra på vår expertis att vi ger dig en garanti på vårt arbete.

Att tona dina bildrutor med solfilm ger också en extra säkerhetsfunktion genom att minimera skadligt bländning från solen och därmed öka förarens synlighet. Dessutom skyddar det också din bilinteriör från blekning och för tidigt slitage.

Kontakta oss idag för att ta din bil till nästa nivå med vår solfilmstjänst. Vi är säkra på att du kommer att bli imponerad av vårt arbete och den förbättrade komforten i din bil.


Företag och privatpersoner! Låt oss vara med och räkna på ditt jobb. Oavsett om det är ett litet eller stor jobb så fixar vi det. Vi arbetar över hela Mälardalen och kommer gärna ut till dig om ni har lämpliga lokaler och gör jobbet på plats. Vi är experter på solfilmning av bilrutor och vi garanterar att du kommer att bli imponerad av vårt arbete. Våra tekniker är utbildade och erfarna i att installera solfilmer på bilrutor på ett professionellt och noggrant sätt.

Vi använder endast högkvalitativa solfilmer som ger dig den optimala skyddet mot solens skadliga strålar och värme. Vårt sortiment inkluderar olika färger och nyanser för att möta dina önskemål och för att göra din bil ännu mer attraktiv.

Vi tar också stor hänsyn till detaljer för att se till att solfilmerna är perfekt monterade på dina bilrutor utan bubblor, veck eller missfärgningar. Vi är stolta över vårt arbete och vi ger alltid våra kunder en garanti på vårt arbete.

Så om du vill ha dina bilrutor skyddade mot solens skadliga strålar samtidigt som du förbättrar bilens utseende, så kontakta oss idag och låt oss ta hand om solfilmningen åt dig. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med resultatet!


Vad händer hos oss, häng med!

Här har du läsa om allt som har med solfilmning / Toning av bilrutor att göra. Hur det fungerar, tips och trix. 

Vi solfilmar bilar i Uppsala. Vi törs säga […]
Nu är det vår och vi på solfilm.org […]
Ibland ser man riktigt dåliga förarbeten. Här är […]
PPF på en bil kan stå för olika […]